Score anställer Andreas Klingberg som VD

Never Offside nyanställer Almtunas före detta klubbchef Andreas Klingberg som VD för produkten Score.

- När vi nu satsar på att revolutionisera den digitala marknaden för sponsorskap behöver vi få in mer personer med kännedom och bakgrund från idrottsklubbar. I Andreas får vi in en ny frisk fläkt som kommer att bidra med gediget hårt arbete för att Score ska bli det digitala nätverk som klubbar behöver säger Never Offsides VD Christer Haglund.

Med vårat digitala nätverk Score kommer vi att hjälpa sponsorer att uppnå mer resultat med sin sponsring. Varför ska man inte ta tillvara möjligheten att synas 365 dagar om året med sin sponsring utan begränsa sig till att synas i samband med matchdagar?

Produkten Score kommer att underlätta eventhantering för klubbarna, ett enklare sätt att kommunicera ut nyheter, sponsorer kommer att kunna skicka ut erbjudanden till konsumenter och se ett ROI-värde på sin sponsring. Digitala nätverk är vägen till att göra affärer 365 dagar om året.

Som lojal och hängiven supporter till klubben och laget i Ditt hjärta lägger Du ofta oansenlig tid och pengar på Din hängivelse. Genom klubbens Score får Du nu möjlighet att tjäna tillbaka det Ni investerat genom erbjudanden från klubbens partners. Om Du ska ut och äta, kakla om hemma, byta bank eller el-leverantör så ska Du kunna göra detta i klubbens namn och både stötta Din klubb och dess partner och samtidigt spara pengar i Din vardagliga konsumtion.

Tveka inte att kontakta oss på Never Offside.

Dan Fröjd, produktägare, dan@neveroffside.com

Andreas Klingberg, VD Score, andreas@score.se

Christer Haglund VD Never Offside, christer.haglund@neveroffside.com

Never Offside går på offensiven

Nu har det varit lite tyst runt Never Offside under en tid, detta då vi har valt att göra en omstrukturering inom bolaget. Never Offside har valt att rekrytera två nya personer till bolaget.

-       Vi har kommit till en nivå där vi känner att bolaget är redo att ta nästa steg, i en bransch där det finns ett tomrum där vi kan fylla en lucka, säger Christer Haglund, VD, Never Offside.

Never Offside har tillsatt Christopher Brandeborn som affärsutvecklare. Christopher har goda meriter där han startade sin affärsbana med att driva en klädesaffär tillsammans med en vän redan under sin gymnasietid. Christopher har sedan kombinerat en elitidrottskarriär med spel i Superettan och i år Allsvenskan (IF BP) med att genomfört en examen på Handelshögskolan i Stockholm. Han är även medgrundare till det hypade techbolaget JustFootball. En gameifierad version för spontan fotboll. 

-       Christophers erfarenhet inom denna världen kommer att vara guld värd för oss. Han är rätt person att ta fram en struktur för bolaget, säger Christer.

Never Offside har även tillsatt en operativt ansvarig. Dan Fröjd kommer att fungera som vår operativa ansvarig och produktchef. Dan har erfarenheter från idrottsvärlden då han bland annat jobbat som projektledare för idrottsevenemang och har en bakgrund inom spelbolaget Unibet.

-       Med dessa två personer får vi in hungriga människor som vill uppnå resultat. Vi får ett starkt ledarskap, en tydlig organisation som kommer att sätta oss i en bra position vad gäller utvecklingen av vårt bolag. Vi står väl rustade och under 2018 kommer det att hända stora saker hos Never Offside, säger Christer.