Never Offside går på offensiven

Nu har det varit lite tyst runt Never Offside under en tid, detta då vi har valt att göra en omstrukturering inom bolaget. Never Offside har valt att rekrytera två nya personer till bolaget.

-       Vi har kommit till en nivå där vi känner att bolaget är redo att ta nästa steg, i en bransch där det finns ett tomrum där vi kan fylla en lucka, säger Christer Haglund, VD, Never Offside.

Never Offside har tillsatt Christopher Brandeborn som affärsutvecklare. Christopher har goda meriter där han startade sin affärsbana med att driva en klädesaffär tillsammans med en vän redan under sin gymnasietid. Christopher har sedan kombinerat en elitidrottskarriär med spel i Superettan och i år Allsvenskan (IF BP) med att genomfört en examen på Handelshögskolan i Stockholm. Han är även medgrundare till det hypade techbolaget JustFootball. En gameifierad version för spontan fotboll. 

-       Christophers erfarenhet inom denna världen kommer att vara guld värd för oss. Han är rätt person att ta fram en struktur för bolaget, säger Christer.

Never Offside har även tillsatt en operativt ansvarig. Dan Fröjd kommer att fungera som vår operativa ansvarig och produktchef. Dan har erfarenheter från idrottsvärlden då han bland annat jobbat som projektledare för idrottsevenemang och har en bakgrund inom spelbolaget Unibet.

-       Med dessa två personer får vi in hungriga människor som vill uppnå resultat. Vi får ett starkt ledarskap, en tydlig organisation som kommer att sätta oss i en bra position vad gäller utvecklingen av vårt bolag. Vi står väl rustade och under 2018 kommer det att hända stora saker hos Never Offside, säger Christer.