Score anställer Andreas Klingberg som VD

Never Offside nyanställer Almtunas före detta klubbchef Andreas Klingberg som VD för produkten Score.

- När vi nu satsar på att revolutionisera den digitala marknaden för sponsorskap behöver vi få in mer personer med kännedom och bakgrund från idrottsklubbar. I Andreas får vi in en ny frisk fläkt som kommer att bidra med gediget hårt arbete för att Score ska bli det digitala nätverk som klubbar behöver säger Never Offsides VD Christer Haglund.

Med vårat digitala nätverk Score kommer vi att hjälpa sponsorer att uppnå mer resultat med sin sponsring. Varför ska man inte ta tillvara möjligheten att synas 365 dagar om året med sin sponsring utan begränsa sig till att synas i samband med matchdagar?

Produkten Score kommer att underlätta eventhantering för klubbarna, ett enklare sätt att kommunicera ut nyheter, sponsorer kommer att kunna skicka ut erbjudanden till konsumenter och se ett ROI-värde på sin sponsring. Digitala nätverk är vägen till att göra affärer 365 dagar om året.

Som lojal och hängiven supporter till klubben och laget i Ditt hjärta lägger Du ofta oansenlig tid och pengar på Din hängivelse. Genom klubbens Score får Du nu möjlighet att tjäna tillbaka det Ni investerat genom erbjudanden från klubbens partners. Om Du ska ut och äta, kakla om hemma, byta bank eller el-leverantör så ska Du kunna göra detta i klubbens namn och både stötta Din klubb och dess partner och samtidigt spara pengar i Din vardagliga konsumtion.

Tveka inte att kontakta oss på Never Offside.

Dan Fröjd, produktägare, dan@neveroffside.com

Andreas Klingberg, VD Score, andreas@score.se

Christer Haglund VD Never Offside, christer.haglund@neveroffside.com