Never Offside och Hockeyallsvenskan skriver avtal

Facebook Post.png

Never Offside och Hockeyallsvenskan skriver avtal om möjligheten för Hockeyallsvenskan klubbar att använda Never Offsides kommunikationsplattform Score i syfte att stärka sitt erbjudande mot klubbarna partners. Avtalet sträcker sig till att börja med över säsongerna 2019/20 och 2020/21.

-Ett av mina uppdrag är att utveckla våra klubbars erbjudande på den lokala marknaden och öka affärsnyttan av att vara partner till Hockeyallsvenskans klubbar. Kraven blir allt högre på idrottens aktörer att också bidra i samhället och ta socialt ansvar. Med Score kan vi också kommunicera ut alla projekt drivs hos klubbarna. Jag ser många fördelar, säger Gabriel Niklasson Kommersiell Chef på Hockeyallsvenskan.

-Idrotten måste följa med den digitala utvecklingen som även i snabb takt förändrar sponsorlandskapet. Score är en produkt som har potential att skapa nya intäkter för klubbarna, säger Stephan Guiance, VD på Hockeyallsvenskan.

-Vi är glada att vi fått det här förtroendet och möjligheten. Sponsorerna är extra viktiga för klubbar där TV-pengar och spelarförsäljningar inte är i paritet med de största ligorna. Att lägga mer fokus och verkligen adressera sponsorernas frågor visar på bra spelsinne och vi kommer jobba hårt för att det här blir en succé, säger Christer Haglund, VD på Never Offside.