Never Offside är ett företag som erbjuder och utvecklar digitala nätverk. Att vara såväl digital som att förstå vikten och möjligheten med ett bra nätverkande är idag avgörande för framgångsrika företag och organisationer. Genom att vara digital nås Du 24/7 och 365 dagar om året. Att kunna erbjuda ett digitalt och genomtänkt komplement till Dina affärer är billigt, snabbt, informativt och kommunikativt. I ett nätverk är alla vinnare- förlorarna är de som står utanför och inte får del av de affärsmöjligheter som skapas mellan människor och företag.

Namnet Never Offside handlar om att aldrig stå på fel sida. Genom att vara digital och genom att erbjuda möjligheter för nätverkande gör att Du minimerar risken att vara offside.

Never Offside grundades 2014 som en idé om att hjälpa svenska elitidrottsklubbar att bygga digitala nätverk i syfte att skapa nya intäktsmöjligheter. Idrottsklubbarna behöver generellt nya produkter att erbjuda sina partners och som också ger dessa en konkret affärsnytta och en avkastning på sin investering i klubbens varumärke. Att se dessa partners, ofta kallade sponsorer, som investerare är själva nyckeln i sammanhanget. Ofta har klubben slut på produkter att sälja när matchdräkt och arena är slutsålda och genom MarketPlace skapas en ny intäktsarena med stora nya intäktsmöjligheter. På MarketPlace möter klubbens partners varandra, när dom själva önskar, och där får också supportrar och medlemmar möjligheter att hjälpa klubbens partners och även själva göra bra affärer.

Produkten MarketPlace 1.0 togs till marknaden 2015 och några av de första klubbarna att skriva avtal med Never Offside var Djurgården och Hammarby Fotboll, Eskilstuna United, AIK, Almtuna och Örebro Hockey. Idag har företaget även kunder inom Bandy, Basket, Handboll och Innebandy. Bolaget grundades av Mattias Carlsson som också är arkitekten bakom MarketPlace och 2015 klev entreprenören Christer Haglund in som VD och huvudägare. Christer har en bakgrund som grundare av IT-bolaget Caperio, har bakgrund som styrelseledamot i Djurgården Fotboll och sitter för närvarande i Brommapojkarnas och i friskolekoncernen ThorenGruppens styrelser, den senare också mycket aktiv inom svensk idrottsrörelse.

2017 kompletteras erbjudandet med ett CSR- och Hållbarhetskoncept, där företag och organisationer ges en möjlighet att stärka sin CSR-profil genom att använda Never Offsides plattform för att länka samman affärspartners och samla pengar till olika välgörande ändamål. MarketPlace 2.0 med viss modifiering kan också verka som CSR-Partner 1.0.

Välkomna till ett företag med hög etik, stort ansvarstagande och mycket hjärta.