Våra referenser


CASE
SCORE HAMMARBY IF

ÖKAD EXPONERING FÖR HAMMARBYS PARTNERS

Nedan ser du bilder från Hammarbys Score-applikation. Hammarby får en struktur över sitt partnernätverk, där de kan skicka ut push-notiser med de senaste händelserna inom klubben, lägga till events och för partners att lägga ut erbjudanden. Hammarbys partners får möjlighten att göra affärer med varandra 365 dagar om året på de tider som passar de själva. Med vårt verktyg kan Hammarby attrahera nya företag som är mer inriktade på B2C men även göra stor nytta för befintliga partners. Att ha nätverket direkt i fickan, är i dessa tider är ovärderligt.

MÄTBAR EXPONERING FÖR HAMMARBYS SPONSORER

All administration för en partner sker via ett enkelt gränssnitt på www.score.se Där har varje partner ett eget login där man enkelt lägger upp erbjudanden samt en snygg företagsprofil med kontaktpersoner. I verktyget har partners möjlighet att MÄTA aktivitet och vad de får tillbaka på sin investering. Att jobba med att återkoppla vad som händer inom föreningen är allt viktigare i dagens sponsorlandskap. Med vårt verktyg får ni en bättre struktur på er kommunikation.

Patrik Blomqvist, Marknadschef Hammarby Fotboll    -Vi jobbar ständigt med att utveckla våra partners affärsnytta inom Hammarby Fotboll, på det här sättet underlättar vi för dem att skapa nya affärsmöjligheter. Kraven blir allt högre på oss också som en viktig aktör i samhället och med    Score    kan vi också kommunicera ut alla projekt vi driver inom klubbens ramverk.

Patrik Blomqvist, Marknadschef Hammarby Fotboll

-Vi jobbar ständigt med att utveckla våra partners affärsnytta inom Hammarby Fotboll, på det här sättet underlättar vi för dem att skapa nya affärsmöjligheter. Kraven blir allt högre på oss också som en viktig aktör i samhället och med Score kan vi också kommunicera ut alla projekt vi driver inom klubbens ramverk.

CASE
SCORE Almtuna Hockey

Janne Åkerlund, Klubbchef & VD Almtuna Hockey

-Vi är en mindre klubb i en mindre liga, för oss är sponsorerna det absolut viktigaste vi har – utan dom ingen verksamhet. Vi vill dessutom locka nya företag och nya supporters och medlemmar till hockeyn i Uppsala. Med Score få vi en kommunikationskanal för alla målgrupper.


CASE
ELFSBORG MARKETPLACE

ÖKAD EXPONERING FÖR ELFSBORGS SPONSORER

Ovan ser du Elfsborgs marknadsplats: Här lägger Elfsborgs sponsorer själva upp erbjudanden på produkter eller tjänster, direkt riktat mot Elfsborgs medlemmar, supportrar och andra sponsorer i Elfsborgs nätverk. 

MÄTBAR EXPONERING FÖR ELFSBORGS SPONSORER

Elfsborgs sponsorer har ett eget login där man enkelt lägger upp erbjudanden samt en snygg företagsprofil med kontaktpersoner. Men det är inte allt, sponsorerna kan också MÄTA besök och länkklick till sina erbjudanden. Något som blir allt viktigare i dagens digitaliserade marknadsföring.

vigördettillsammans_socialt.jpg

fler besök ger högre exponeringsvärde.

Elfsborg leder kontinuerligt in trafik till sin marknadsplats genom att marknadsföra den mot sina medlemmar och supportrar via hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Genom att Elfsborg erbjuder sina sponsorer denna nya typ av mätbara exponering så höjer klubben också sitt eget exponeringsvärde och kan på så sätt motivera ett högre pris för att vara partner till Elfsborg.